1. Nu e doar distractie. E si educatie

podul

Jocurile sunt inspirate din “Teoria Inteligentelor Multiple” a psihologului american Howard Gardner. Copiii sunt piratii buni iar animatorii sunt piratii rai. Invitatii vor fi impartiti in 2 echipe care vor trebui uneori sa concureze intre ele, sa “lupte” impotriva piratilor rai, sa lucreze independent si  alteori sa coopereze pentru a strange cheile  (acadele) care sa ii conduca la comoara (tortul).

Pe perioada starii de alterta, jocurile vor fi adaptate pentru a respecta recomandarile impuse de autoritati.

2. Copii fericiti. Parinti linistiti

grup4

In sala de la etaj copiii se vor distra impreuna cu cei doi animatori, fara “supervizarea” parintilor. Isi vor putea astfel manifesta creativitatea, inspirati si de jocurile la care vor fi incantati sa participe. Adultii se vor relaxa in spatiul de la parter, fara grija copiilor. Vor putea socializa si se vor bucura in tihna de un ceai sau o cafea oferite din partea noastra.

3. Poti sta cate ore vrei. Noi impunem minim 3

tort4

La noi ar trebui sa stai minim 3 ore. Cam atat dureaza petrecerea in furmatul gandit de noi. Dat fiind ca tortul e comoara, nu il putem servi mai devreme. In rest, nu impunem limita maxima de timp. Dupa servirea tortului copiii mai pot ramane daca doresc. Si doresc cu siguranta pentru ca i-am vazut in cele peste 331 de petreceri pe care le-am organizat pana acum.

Pe perioada starii de alerta petrecerile se vor desfasura intr-unul dintre urmatoarele intervale: 11:00-14:00 sau 15:00-18:00.
In intervalul 14:00-15:00 va avea loc procedura zilnica de dezinfectie. 

4. N-avem grup minim de copii. Deci nu conteaza cu cati vii

grup16

Nu impunem grup minim de copii. Poti veni cu cati invitati doresti. Dar recomandam sa fie macar 4 ca sa ii putem imparti in doua echipe. Doar ca jocurile noastre se preteaza pentru copii intre 5 si 12 ani. Cei mai mici de 5 ani nu pot intelege ce facem noi iar cei mai mari de 12 ani se gandesc deja la alt gen de petrecere.

Pe perioada starii de alerta, numarul total de invitati (copii+parinti) va fi de maxim 20. 

5. Nimic nu te fortam sa iei. Cumperi ce vrei, de unde vrei

colaj torturi

Nu iti impunem sa cumperi nimic de la noi. Poti veni cu ce vrei si de unde vrei. Doar ca la tort e necesar sa ceri cofetariei un certificat de conformitate. In ceea ce priveste mancarea copiilor, noi recomandam pizza. Copiii nu mananca pizza in fiecare zi asa ca vor fi incantati. Nu lucram cu cineva anume dar noua ca mancatori de pizza ne place www.pizza-shop.ro sau Jerry’s Pizza.

6. Decor, fum, sonorizare, baloane si proiectoare

povesti3

Copiii si cei doi animatori vor purta palarii de pirati. Sala va fi decorata cu elemente pirateresti. Dispunem de un sistem profesional de sonorizare Beringher cu microfoane wireless pentru karaoke, avem masina de facut baloane si masina de fum. Laserele si proiectoarele vor crea o atmosfera care ii va incanta pe copii.

7. La noi pretul este fix. Nu umflam facturi din pix

copii4

Stii de la inceput cat platesti si poti calcula singur costul petrecerii. Pentru cei doi animatori, sala, decoruri, masina de fum, masina de baloane, lumini si sistemul de sonorizare platesti doar 390 ron pentru tot evenimentul. Si inca 15 lei de persoana, suma in care copiii au suc, limonada, apa si sampanie iar adultii au ceai, cafea, suc, apa, alune, biscuiti si covrigei. Alte costuri nu mai exista decat daca vrei tu sa comanzi ceva extra.

Pe perioada starii de alerta nu vom vinde bauturi alcoolice si/sau racoritare

8. Ai cafea nelimitat ca sa nu mai stai stresat

cafea

Cafeaua, ceaiul, sucul, biscuitii, alunele, covrigeii, sampania si limonada pentru copii sunt nelimitate. Adica invitatii pot consuma cat doresc, fara grija ca vei plati ceva in plus. Singurele costuri care mai pot aparea sunt cele cu bauturile alcoolice si sucurile imbuteliate, daca vei comanda asa ceva.

9. Daca vremea e frumoasa, parintii stau pe terasa

DSC_0963_resize

Daca aveti noroc de vreme frumoasa dispunem de o terasa unde parintii pot socializa pe durata petrecerii. Si daca veniti in perioada cand teiul e inflorit atunci va puteti bucura si de mirosul florilor de tei. Plus ca pe terasa e liber la fumat, asta in cazul in care esti fumator.

10. Suntem optimisti. Si profesionisti

Ne place sa lucram cu copiii si suntem si calificati pentru asta. Liviu este absolvent al Facultatii de Pedagogie, are un master in Consiliere Scolara si lucreaza ca profesor. Marilena este mamica a doi copii (de 6 si 8 ani) si este absolventa a unui master de Consiliere Scolara. Teodora este studenta anul II la Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar si se pregateste pentru a deveni educatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *